6/08/2007

Sidste nyt

Det er snart længe siden der er kommet nyt på siden, men mor har ikke haft nogen computer.
Jeg har siden sidst lært at sidde selv, det er min mor og far meget glade for. Jeg syntes også det er fint, nu mangler jeg at lære og kravle. Men min mor er ikke så sikker på at det er noget jeg kommer rigtig til, hun mener jeg er en smule for pjavset når jeg ligger på maven. Men mon ikke jeg snyder hende???
Vi bor stadig på Vesterbro... Nabo bygningen er ved at blive renoveret så de larmer fra 7 til 5 hver dag. Så mor og jeg går 2 lange ture når jeg skal sove, mor får læst rigtig mange bøger lige nu. Men så er det jo dejligt at vejret er blevet super..
Jeg er også blevet rigtig god til at spise, nu får jeg kun bryst før jeg skal sove... Og ja så når jeg står op et par gange om natten, det kan godt være jeg er blevet stor, men derfor kan man altså godt få lyst til en eller to snack om natten.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej hvor vi glade for at mor igen har fået computer. Jeg har kigget rigtig mange gange for at se nyt, og endelig så var du der. Stor og dygtig og "selvsiddende". Du bliver da alt for hurtig stor lille skat. Vi glæder os til at se dig igen.

Anonym sagde ...

Ja, jeg har også tjekket siden mange, mange gange :o)
Håber, at vi snart kan ses